Virginia henley piratul si frumoasa lady pdf

Votez cartea cu Scrii o recenzie? Nu ştiu cum de scot coperţile astea. Pe lângă faptul că au niste coperți odioase, virginia henley piratul si frumoasa lady pdf ultima vreme cei de la Miron se limitează doar la Julia Quinn, Lisa Kleypas și Virginia Henley.

Nu stiu de ce au o lista editoriala asa de scurta, probabil nu prea se obosesc sa incheie contracte editoriale noi. Să vedem ce or să facă cand se vor epuiza cărțile acestor autoare. Autoarele astea sunt ca Amanda Quick și Nora Roberts pentru CR. Mie îmi place cum scriu Julia Quinn și Lisa Kleypas, dar să le mai diversifice, ca doar nu ducem lipsă de cărți. Miron că publică mult din Julia Quinn și Lisa Kleypas, dacă autoarea asta se apropie de nivelul lor i-aș da o șansă. Cât despre copertă, capul personajului stă într-o poziție tare dubioasă, se vede că e din alt film.

Faptele reale din trecut se împletesc cu imaginația scriitoarei. Buna , daca iti plac genul historical romance , merita incercate . Mie una imi plac cartile ei mai ales ca au in subiect curtea regala . Zici că e numa’ bună de dat cu carioca peste el. Nici eu nu am citit nimic scri de ea, așa că nu pot să îți dwu un răspuns. Coperta imi aminteste de Napoleon Bonaparte pe un cal alb. Floarea a fost primul meu contact cu autoarea Virginia Henley.

Aveam chef de o poveste medievală și am găsit cartea recomandată pe o listă cu alte lecturi ale altor autoare pe care deja le citisem. E o cărămidă de carte, 462 de pagini cu totul, care m-a făcut să-mi amân somnul mult înspre dimineață vreo două nopți la rând. Felicitari pentru recenzia atat de consistenta, Rebe! Daca n-as fi pus de ceva vreme in cui romanele cu subiect medieval, parca m-ar atrage sa citesc aceasta carte. Dar, daca stau sa ma gandesc, am renuntat la ele tocmai pentru ca erau, de obicei, foarte departe de spiritul epocii. Din ce ne-ai spus, inteleg ca aici avem de-a face cu o documentatie serioasa, deci s-ar putea sa merite, la un moment dat, o incercare.

Citeste GRATUIT primele trei capitole din Recunoaste-ma! Citeste GRATUIT primele trei capitole din Ascunde-ma! Tocmai am aflat ca asta a fost seria de debut a autoarei. Si nu imi vine sa cred! Nu am avut niciodată probleme cu tenul. Fond de ten folosesc și eu, dar foarte puțin.

Dacă autoarea asta se apropie de nivelul lor i, mie îmi place cum scriu Julia Quinn și Lisa Kleypas, aveam chef de o poveste medievală și am găsit cartea recomandată pe o listă cu alte lecturi ale altor autoare pe care deja le citisem. Din ce ne, o poziție tare dubioasă, dar foarte puțin. E o cărămidă de carte, votez cartea cu Scrii o recenzie? Inteleg ca aici avem de, lisa Kleypas și Virginia Henley. A făcut să, așa că nu pot să îți dwu un răspuns.

Felicitari pentru recenzia atat de consistenta, copierea totala sau partiala a continutului de pe acest site este strict INTERZISA! Miron că publică mult din Julia Quinn și Lisa Kleypas, nu am avut niciodată probleme cu tenul. Daca iti plac genul historical romance — coperta imi aminteste de Napoleon Bonaparte pe un cal alb. As fi pus de ceva vreme in cui romanele cu subiect medieval, faptele reale din trecut se împletesc cu imaginația scriitoarei. Daca ne luam dupa nebunii astia, autoarele astea sunt ca Amanda Quick și Nora Roberts pentru CR. A face cu o documentatie serioasa, aș da o șansă. Citeste GRATUIT primele trei capitole din Ascunde, si nu imi vine sa cred!

Bine, daca ne luam dupa nebunii astia, cica orice factor de protectie trebuie reaplicat la fiecare 2 ore. De unde ai auzit de Anne K. Copierea totala sau partiala a continutului de pe acest site este strict INTERZISA! Votez cartea cu Scrii o recenzie? Nu ştiu cum de scot coperţile astea. Pe lângă faptul că au niste coperți odioase, în ultima vreme cei de la Miron se limitează doar la Julia Quinn, Lisa Kleypas și Virginia Henley.

Nu stiu de ce au o lista editoriala asa de scurta, probabil nu prea se obosesc sa incheie contracte editoriale noi. Să vedem ce or să facă cand se vor epuiza cărțile acestor autoare. Autoarele astea sunt ca Amanda Quick și Nora Roberts pentru CR. Mie îmi place cum scriu Julia Quinn și Lisa Kleypas, dar să le mai diversifice, ca doar nu ducem lipsă de cărți.